Protest cu banderole albe la mâini, vineri, în fața Primăriei Târgu-Jiu

de LM 0


A fost protest cu banderole albe la mâini, vineri, în fața Primăriei Târgu-Jiu. Angajații Clubului Sportiv Pandurii au ieșit în stradă, așa cum amenințase, anterior, directorul Mihai Prunariu.

La ora prânzului, șeful CS Pandurii și subordonații săi s-au prezentat în fața primăriei. Prunariu este nemulțumit că municipalitatea nu respectă un protocol din 2001, care prevede acordarea unor facilități către instituția pe care o conduce.

Mihai Prunariu se teme că, nici după finalizarea lucrărilor la stadionul municipal, antrenorii și sportivii CS Pandurii nu vor avea unde să-și desfășoare activitatea.

”Noi vom mai sta un an de zile măgari închiriați peste tot? Rămânem în continuare ai nimănui?” a întrebat directorul clubului sportiv.

Prunariu acuză autoritățile locale că vor să dărâme CS Pandurii, acum că au înființat Clubul Sportiv Municipal Târgu-Jiu. Prin urmare, nu exclude și alte proteste. Mihai Prunariu crede că atât primarul liberal Marcel Romanescu, cât și colegul său din PSD, viceprimarul Aurel Popescu, se tem de o candidatură a sa la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

La protestul oamenilor din sport a participat și antrenorul emerit de atletism Ion Bură, deși a fost lăudat în mai multe rânduri de primarul Marcel Romanescu, care, la un moment dat îl și vedea în postura de șef al CSM.

Distribuie articolul