PROGNOZA METEO. VINERI, 16 NOIEMBRIE

de LM 0

Vremea se va răci în toată ţara. Ninsorile pun stăpânire pe unele zone din ţară. De vineri dimineaţă intră în vigoare o informare meteo conform căreia vor fi ninsori și intensificări ale vântului la munte, precipitații slabe mixte în zonele joase de relief până duminică. 

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va răci, astfel cã valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale, cu excepţia regiunilor estice şi sud-estice unde vor fi chiar mai scãzute, iar cele nocturne vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil în nord-vest, dar mai mult acoperit în restul teritoriului unde se vor semnala precipitaţii slabe pe arii relativ extinse. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte şi mixte în zonele mai joase de relief. Trecãtor şi izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, îndeosebi pe creste spulberând zãpada, dar şi în est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade, mai mici în depresiuni.
LA BUCUREŞTI. Vremea va deveni rece, cerul va fi noros şi temporar vor cãdea precipitaţii slabe, sub formã de ploaie, dar trecãtor, posibil şi lapoviţã sau fulguialã. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri, cu rafale de 45…50 km/h. Temperatura aerului va avea valori mai scãzute decât în intervalul precedent, respectiv o maximã de 4…5 grade şi minima de -2…0 grade.

 

Distribuie articolul