Prognoza meteo pentru următoarele 3 luni

de LM 0

PROGNOZA METEO AUGUST 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI– Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud- estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest.

PRECIPITAŢII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile cele mai scazute se vor acumula in regiunile sudice, estice si vestic.

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI- Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud – estul, sudul si vestul tarii.

PRECIPITAŢII LUNARE- Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI– Temperatura aerului va putea avea valori peste media climatologica in sud, sud – est si local in vest si apropiate de normal in restul tarii.

PRECIPITAŢII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta spre excedent in regiunile centrale si local in cele vestice si estice. (RTV)

Distribuie articolul