PROGNOZA METEO. MIERCURI, 31 IANUARIE

de LM 0

Meteorologii anunţă că vremea se va menține frumoasă și se va încălzi ușor. Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. În weekend, vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații local în sud și sud-est și pe arii mai restrânse în rest.

Valorile termice vor fi în scădere ușoară în cea mai mare parte a țării, dar se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nord-vestice, unde izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie în zonele joase de relief și ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane, îndeosebi pe creste, dar trecător ziua și în extremitatea de nord-est, iar noaptea în cea de vest.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 0 grade în estul Transilvaniei până la 12 grade în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5 grade în Dealurile Banatului. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea va fi ceață.

 

Distribuie articolul