Procesul de faliment al Clubului Pandurii, AMÂNAT

de LM 0

Procesul de faliment al Clubului Pandurii s-a mai amânat cu o lună. Instanța a decis ca până atunci un practician în insolvență să se pronunțe cu privire la eficiența planului de reorganizare a clubului, un specialist fiind desemnat în acest sens.

Un astfel de practician a fost desemnat și în vară, numai că, între timp, judecătorul de caz a aflat că persoana desemnată este o mămică aflată în concediu maternal. Ca urmare, nimeni nu s-a putut pronunța asupra planului respectiv, fără un astfel de punct de vedere neputând fi dată nicio soluție la solicitarea de intrare în faliment a clubului.

Discuțiile pe această temă rămân de actualitate atâta timp cât nici un membru fondator de la Pandurii nu s-a grăbit până acum să achite vreun leu din milioanele pe care Tribunalul Gorj le-a stabilit în vară drept contribuții la bugetul clubului care trebuie plătite. Sentința respectivă nu este însă una definitivă și, ca urmare, acționarii au anunțat doar că o vor contesta, nu că vor face și ce spune în conținutul acesteia.

Distribuie articolul