Problemele nu se opresc pentru Victor Slav! După ce el a fost operat, mama lui a ajuns, și ea, la cuțit

de LM 0


Victor Slav trece prin momente cât se poate de delicate. Iar motivele sunt cât se poate de serioase. Astfel, după ce el a ajuns pe mâinile chirurgilor din cauza unei fracturi pe care a făcut-o pe pârtie, cea mai importantă femeie din viața lui suferă de probleme cât se poate de grave.

Mai exact, spun surse extrem de bine informate, zilele trecute, mama lui Victor Slav a trecut prin momente extrem de dificile. Motivul? Ea a fost nevoită să sufere o operație care nu mai suferea amânare. Astfel, ea a fost internată timp de patru zile într-un spital din București și, din păcate, a fost nevoită să suporte o intervenție medicală cât se poate de dificilă, glanda ei tiroidă fiind extirpată.

Mai mult decât atât, pe lângă intervenția chirurgicală propriu zisă, mama lui Victor Slav s-a trezit cu o serie de complicații postoperatorii, operația dovedindu-se mai problematică decât se credea, bandajele și suturile deschizându-se de la sine, spre disperarea medicilor.

Cu toate acestea, mama lui Victor Slav nu a dorit să petreacă în spital nici măcar o zi în plus, ea cerând să fie externată, pe propria răspundere, la doar o zi de la operație, în ciuda complicaților apărute, preferând să se trateze de acasă.

Victor Slav a fost și el operat

Nimic nu mai este simplu pentru Bianca Drăguşanu de când Victor Slav a fost operat. Toate atribuţiunile partenerului său sunt acum pe umerii Biancăi Drăguşanu, iar aceasta se declară obosită.

„Victor s-a accidentat la ski, s-a operat şi acum eu trebuie să mă adaptez la nevoile lui… Am preluat şi atribuţiunile lui în casă. Când contribuţia pertenerului dispare temporar… Când este temporar invalid, abia atunci înţelegem că ceea ce făcea partenerul conta foarte mult. Sunt foarte obosită! Noi uităm cât suntem de binecuvântaţi”, a declarat Bianca Drăguşanu. (spunews.ro)

Distribuie articolul