Probleme URIAŞE: titular e al treilea portar

de LM 0

  • Daniel Popescu are şansa vieţii: să nu ia gol şi să se afirme în Liga 1

 

Pandurii este o echipă blestemată. Gorjenii au mari probleme de lot în acest an, doar în această primăvară trei jucători au suferit nişte accidentări absolut ciudate. Batin şi-a rupt mâna la debut, Sîrghi şi-a fracturat clavicula, iar mai nou şi portarul Laurenţiu Popescu şi-a rupt un deget. Nu mai spunem că şi căpitanul Răzvan Stanca suferă de o tendinită, aşa că avem un tablou aproape complet al problemelor de efectiv. În aceste condiţii, pentru meciul cu FC Botoşani, antrenorul Flavius Stoican se vede forţat să mizeze pe cea de-a treia rezervă, Daniel Popescu urmând să fie titular în meciul de vineri.

 

Şansa lui Daniel Popescu!

Dureri de cap. şi încă ce dureri de cap. Titularul buturilor pandure, Stanca nu poate juca, iar rezerva Laurenţiu Popescu şi-a rupt un deget la meciul de la Mediaş. În aceste condiţii, Daniel Popescu are şansa de-a se afirma în Liga 1. Este trenul care trece prin gara lui, aşa că doar de el depinde dacă se va urca sau nu în trenul de Liga 1. Dacă va face un meci bun cu FC Botoşani, atunci Stoican nu-l va mai scoate dintre buturi. „Avem destul de multe probleme. Stanca şi Laurenţiu Popescu sunt doi portari pe care nu pot să mă bazez pentru acest meci cu FC Botoşani. Sper ca Daniel Popescu să aibă o evoluţie bună, evoluţie care să-i dea încredere pe viitor”, spune Flavius Stoican.

Tehnicianul pandurilor merge mai departe şi spune că situaţia portarilor îi dă dureri de cap, însă are mare încredere în Daniel Popescu. „Poarta este cea mai mare problemă a mea având cele două absenţe. Daniel Popescu este un portar în care am mare încredere, de asta a şi rămas la echipă. Poate face vineri un meci mare. L-am văzut la antrenamente, am încredere că poate face un meci bun. Eu am mare încredere în el. Acum i-a venit rândul, trebuie să facă un meci mare”, spune Stoican despre tânărul portar al pandurilor.

 

Cine va fi rezervă?

În lotul pandurilor sunt trei portari, Răzvan Stanca, Laurenţiu Popescu şi Daniel Popescu. Primii doi sunt indisponibili, aşa că la meciul de vineri vom asista la o situaţie absolut halucinantă, pandurii neavând un portar de rezervă apt din punct de vedere fizic. Cum o altă soluţie nu mai există, gorjenii îl vor trece pe foaie pe accidentatul Răzvan Stanca, asta doar ca să fie la număr. „Cred că Stanca va fi rezervă, a făcut un consult medical iar lucrurile nu sunt îmbucurătoare. El va dori să fie alături de noi, trebuie doar să şi poată. Dacă nu va putea să stea Stanca pe bancă vom avea probleme pentru că Laurenţiu Popescu peste şapte zile va fi apt. Acum este o situaţie ceva mai dificilă pentru noi”, spune Flavius Stoican.

 COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul