Problema lui Ion Ciocea, pasată de la unul la altul. Rămâne primar dacă își pierde statutul de membru PSD?

de LM 0


”A fost o victorie personală și apoi a partidului” s-a lăudat, marți, Anca Bordușanu referindu-se la procesul cu Ion Ciocea.

Deși inclusiv primari PSD au comentat că pierderea edilului din Bustuchin nu este un lucru bun pentru partid, purtătoarea de cuvânt a organizației i-a trântit din nou ușa în nas lui Ciocea.

Astăzi, Bordușanu a repetat cele afirmate vineri, la Radio Infinit. Și anume că, după ce va ajunge hotărârea Curții de Apel Craiova, va fi înștiințată prefectura că Ion Ciocea nu mai este membru de partid.

Întrebat dacă Ion Ciocea riscă să rămână fără mandatul de primar la Bustuchin, după pierderea procesului cu PSD Gorj, președintele Consiliului Județean a pasat problema în ograda prefectului. Cosmin Popescu a precizat că va fi făcută o nouă analiză în BPJ.

Prefectul Ciprian Florescu zice, însă, că problema Ciocea este tot în ograda PSD. De la partid n-a ajuns nicio hârtie conform căreia edilul din Bustuchin n-ar mai fi membru al acestui partid.

”Dacă aruncă problema în spatele instituției prefectului, mă obligă să le fac adresă oficială! Dacă vor, asta fac” zice Florescu.

Distribuie articolul