Primele incidente în Gorj, cu doar câteva zile înaintea debutului campaniei electorale!

de LM 0


Mai sunt câteva zile până debutul campaniei electorale dar Pro România acuză primele incidente în Gorj. Conform deputatului Alin Văcaru, la Câlnic, primarul liberal Dumitru Vulpe ar fi împărțit ajutoare în toată comuna, în vreme ce la Tismana, deputatul PSD Elvira Șarapatin ar fi dus alimente unor nevoiași. „Văcaru, în afară de gălăgie, n-a făcut nimic în Gorj” acuză vicepreședintele PNL, Gheorghe Grivei.

Pe paginile de socializare, membri Pro România l-au pus la zid pe primarul PNL din Câlnic, Dumitru Vulpe. Conform deputatului Alin Văcaru, edilul ar fi împărțit ajutoare în toată comuna, acum, în prag de alegeri

În replică, Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, pune tunurile pe deputatul Văcaru acuzându-l că în afară de gălăgie n-a făcut nimic pentru Gorj. Alin Văcaru critică și gestul deputatului PSD Elvira Șarapatin de a duce ajutoare unei familii nevoiașe din satul Celei al orașului Tismana. Ulterior, social-democrata s-a lăudat, pe Facebook, cu acțiunea caritabilă.

Elvira Șarapatin dă asigurări, însă, că gestul său n-a fost unul electoral. Spune că a fost impresionată de cazul familiei nevoiașe, de aceea a ajutat-o. Șarapatin zice că nu o interesează interpretările lui Văcaru, cum că gestul său ar fi fost unul electoral.

În ciuda acestor prime incidente și acuzații, Pantelimon Manta nu crede că vom avea parte de o campanie pentru europarlamentare prea mobilizatoare la Gorj. În opinia sa, ostilitățile între partide se vor duce în spatele ușilor închise.

Distribuie articolul