Primarul Romanescu atacat de vicele Aurel Popescu: „Este o jignire la adresa cetățenilor!”

de LM 0


Primarul Romanescu, pus la zid de viceprimarul Aurel Popescu pentru faptul că a organizat dezbatere publică pe buget în Duminica Floriilor. „Este o jignire la adresa cetățenilor!” a acuzat, luni, social-democratul.

Edilul liberal a Târgu Jiului a discutat cu locuitorii orașului despre investiții și banii pe care-i are la dispoziție, duminică după-amiază, la Teatrul ”Elvira Godeanu”. În sală au fost prezente câteva zeci de persoane. Târgujienii i-au ridicat cunoscutele probleme: câinii fără stăpân, groapa de gunoi, străzile ce trebuie modernizate.

Viceprimarii PSD ai Târgu Jiului au absentat de la dezbaterea publică pe buget, organizată de primarul liberal, fiind acuzați de boicot.

Aurel Popescu a explicat că nu a participat pentru că nici la consultările organizate de Marcel Romanescu, săptămâna trecută, cu partidele politice, nu s-a ținut cont de solicitările sale. Popescu a criticat faptul că dezbaterea pe bugetul Târgu Jiului a fost organizată tocmai în Duminica Floriilor.

Primarul Marcel Romanescu a explicat că a decis să organizeze dezbaterea pe buget în Duminica Floriilor pentru că în altă zi n-ar fi găsit sală liberă.

Distribuie articolul