Primarul PMP din Stejari, Robert Păiuși, în negocieri cu PSD și PNL

de LM 0


Primarul PMP din Stejari a participat, miercuri, la o ședință PSD de mobilizare pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Robert Păiuși zice, însă, că asta nu înseamnă că va trece în tabăra social-democrată, recunoaște că poartă negocieri și cu liberalii.

La ședința de la Stejari, la care a stat în dreapta vicepreședintelui Valentin Popa, primarul Păiuși a fost prezentat ca și cum ar fi bătut palma cu PSD.

În discursul său, Păiuși a sugerat că ar fi trecut în tabăra PSD, promițând o sporire a numărului de membri ai organizației Stejari.

În interviul pe care ni l-a acordat, edilul din Stejari n-a recunoscut, însă, c-ar fi decis să treacă la PSD și să sprijine acest partid în alegerile care urmează. Robert Păiuși reafirmă că va pleca la partidul care-i asfaltează drumul județean și-i introduce rețea de gaze în comună. Cât despre europarlamentarele din 26 mai, Păiuși susține că va fi alături de PMP.

Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, acuză PSD că ”este disperat să ia rezultat bun la europarlamentare” de aceea ar ”șantaja” primarii cu diferite proiecte. Cât despre edilii care pleacă la social-democrați după bani pentru investiții, Davițoiu zice că ”le e lene să facă proiecte pe fonduri europene”.

Distribuie articolul