Primarul Petroi, o nouă victorie în instanță în fața ANAF. ”Ne-am deblocat pentru investiții pe 2019”

de LM 0


Primarul Petroi, o nouă victorie în instanță în fața ANAF. ”Ne-am deblocat pentru investiții pe 2019” răsuflă ușurat edilul de la Aninoasa care anunță că vrea să meargă în audiență la ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și la noua şefă a ANAF, Mihaela Triculescu.

Problemele lui Ilie Petroi cu Fiscul durează de câțiva ani. ANAF a verificat mai multe documente privind reabilitarea unui drum din Aninoasa, constatând un prejudiciu de 300.000 de lei. Între timp, firma care s-a ocupat de lucrări a reușit să anuleze în instanță raportul Finantelor. Luna trecută, pe 25 martie, Tribunalul Gorj a respins ca nefondat apelul ANAF de executare a debitului.

Primarul Petroi anunță că a deschis un al treilea proces împotriva ANAF, instituție pe care o acuză că a blocat dezvoltarea comunei Aninoasa. În plus, va merge în audiență la șefii de la București din Ministerul de Finanțe și din Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Ilie Petroi este nemulțumit că, din cauza litigiului cu Fiscul, a pierdut un contract pe fonduri europene de reabilitare a sediului Primăriei Aninoasa.

Distribuie articolul