Primarul din Slivilești: ”Dacă se taie finanțarea, îmi pun ștreangul de gât!”

de LM 0


”Dacă se taie finanțarea, îmi pun ștreangul de gât!”. Primarul din Slivilești, Sorin Bucurescu, foc și pară după ce l-a auzit pe colegul său din PSD, senatorul Scarlat Iriza, cerându-le responsabililor din Complexul Energetic Oltenia să taie finanțarea pentru drumul Miculești-Ploștina, lucrare efectuată de firma liderului ALDE, Ion Iordache.

Vineri, Iriza se arăta nemulțumit că investiția se face în bătaie de joc. Totul pe fondul scandalurilor din cadrul alianței PSD-ALDE, din ultima perioadă.

Sorin Bucurescu a intervenit, în emisiunea Interviurile Infinit FM, pentru a da asigurări că lucrarea de reabilitare a drumului Miculești-Ploștina este una de calitate. Primarul din Slivilești a declarat că este la fața locului zi de zi. Disperat, Bucurescu a amenințat că, dacă șefii din CEO vor asculta de Iriza și vor tăia finanțarea pentru drumul care leagă Motrul de Turceni, ”își va pune ștreangul de gât”. Edilul s-a plâns că a stat în genunchi, pe la ușile șefilor județului, pentru această investiție.

Sorin Bucurescu a venit și cu un reproș la adresa șefilor politici, și anume că se folosesc de primari în campaniile electorale iar, apoi, nu-i mai bagă în seamă.

Distribuie articolul