Primarul din Rovinari, Robert Filip, le dă interzis „măscăricilor și reclamagiilor” la noul ștrand din Rovinari

de LM 0


Redeschiderea ștrandului din Rovinari s-a făcut cu noi contre, pe paginile de socializare, între primarul Filip și liberalii din oraș.

Mai ales că, edilul ALDE a scris, pe facebook, într-o postare în care a anunțat tarifele practicate la ștrand, că ”scăldatul este interzis pentru măscăricii, reclamagiii și consilierii locali care au votat și votează împotriva proiectelor pentru Rovinari”.

În replică, Petre Goanță, consilier PNL, scrie, tot pe pagina de socializare, că ”sindromul guvernului Veorica s-a pogorât peste Rovinari” și-l întreabă pe Robert Filip dacă nu cumva este în spatele afacerii de modernizare a ștrandului.

Ștrandul din Rovinari a fost concesionat de o firmă care l-a reabilitat și-l administrează acum. Liberalii au votat împotriva predării obiectivului. Goanță nu și-a dorit ca ștrandul să ajungă pe mâna unui privat.

Robert Filip este, însă, adeptul investițiilor private considerând că dau o gură de oxigen orașului Rovinari. Edilul din Rovinari nu-și iartă adversarii pentru informațiile lansate în spațiul public. Recent, i-a dat în judecată pe consilierii PNL Laurențiu Chivu și Petre Goanță.

Distribuie articolul