Primarul Bârcă: „Partidul fierbe! Vrem să facem un miting, să arătăm că putem scoate în stradă 1 milion de oameni”

de LM 0


„Tot partidul fierbe! Suntem în stare să scoatem 1 milion de oameni în stradă!” spune primarul Ion Bârcă, aflat în total acord cu liderii PSD, de la București, care vorbesc despre organizarea unui miting împotriva ”statului paralel”.

Vineri, într-o ședință de partid, social-democrații gorjeni au analizat varianta organizării unui miting împotriva statului paralel dar n-au luat nicio decizie. Primarul Ion Bârcă susține, însă, că ”tot partidul fierbe”. „E o situație din care toți vrem să ieșim, să facem un miting de susținere a PSD, noi nu suntem partid de 10-20 de mii de oameni, noi suntem în stare să scoatem 1 milion de oameni în stradă, să demonstrăm că suntem o forță iar lucrurile pe care le-am spus în campania electorală, se vor întâmpla. Noi nu suntem PNL care a adus 4 mii de oameni la mitingul pentru susținerea moțiunii de cenzură, noi suntem un partid foarte mare iar majoritatea populației este alături de PSD pentru că ia măsuri bune și drepte și corecte. A, că unora nu le convine cu legea codului fiscal și cu cele ale justiției, nu le convine la câțiva șmecherași care voiau să tragă sforile în România”, a afirmat Bârcă.

Primarul din Turburea critică protestele ce-au avut loc, duminică seară, la București și-n marile orașe din țară, împotriva modificărilor la legile justiției. Ion Bârcă zice că Liviu Dragnea nu are de ce să plece din fruntea partidului, în ciuda acuzațiilor aduse de procurorii DNA. „Toți avem mesaje de susținere pentru Liviu Dragnea, este omul prin ale cărui idei și conducere și management vizavi de PSD a adus România și PSD într-o stare foarte bună. Unii vorbesc de tăieri de salarii anul viitor, hai să lăsăm să vedem, să nu anticipăm ce se va întâmpla. Au văzut că au fost mitinguri în țară, în București au fost 15-20 de mii, la Sibiu 3-4 mii, sunt oameni angajați la diferite inteprinderi care sunt scoși în stradă și li se spune că trebuie să facă miting acolo, că altfel nu aveți ce mai căuta la serviciu. Văd oportună organizarea unui miting contra statului paralel ca să le arătăm că majoritatea învinge minoritatea”, a încheiat Bârcă.

Distribuie articolul