Primarii PSD din Gorj NU vor funcții la partid. „Am spus că nu vrem niciunul să fim vicepreședinte. Avem mult de lucru în localități”

de LM 0

Primarii PSD din Gorj NU vor funcții la partid. Niciunul dintre ei nu va candida pentru vreun post de vicepreședinte, la conferința județeană de alegeri ce urmează să aibă loc, deși s-a anunțat că vor fi disponibile 17.

”Noi, primarii, am spus că nu vrem niciunul să fim vicepreședinte. Avem mult de lucru în localitățile pe care le reprezentăm” spune Ion Bârcă, edilul din Turburea.

Conferința de alegeri a PSD Gorj va trebui organizată până cel târziu pe 15 martie. Nu se prefigurează surprize mari, deputatul Mihai Weber urmând să preia președinția organizației. Florin Cârciumaru va rămâne pe un post de vicepreședinte.

La conferința de alegeri se va discuta, cel mai probabil, și despre candidații care vor fi vârf de lance în alegerile locale din 2020.

Cosmin Popescu ar putea candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliul Județean. PSD încă nu s-a decis în privința persoanei pe care o va arunca în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu.

Distribuie articolul