Primarii PSD din Gorj au opinii diferite legate de candidatul pentru alegerile prezidențiale

de LM 0


Primarii PSD din Gorj au opinii diferite legate de candidatul pentru alegerile prezidențiale.

Social-democrații nu au anunțat nici până acum persoana care va întra în cursă, deși mai sunt 4 luni până la bătălia electorală.

Alegerile prezidențiale urmează să se desfășoare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, al doilea tur.

Ion Bârcă crede că cea mai bună variantă pentru PSD este un candidat comun cu ALDE și Pro România.

Deși social-democrații au pierdut alegerile europarlamentare, ediul comunei Turburea este optimist că pot câștiga prezidențialele.

Victor Giogia atrage atenția că există riscul ca PSD să nu mai ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, dacă liderii nu se grăbesc să anunțe rapid candidatul. Și primarul comunei Bengești Ciocadia este pentru un candidat comun PSD- ALDE -Pro România.

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, zice că o variantă de candidat rămâne, în continuare, Călin Popescu Tăriceanu, chiar dacă ALDE nu a trecut pragul la nivel național la europarlamentare.

Primarul orașului Tismana, Marian Slivilescu, spune că președintele Klaus Iohannis este avantajat, în acest moment, de faptul că PSD nu a anunțat nici până acum candidatul la prezidențiale.

Distribuie articolul