Primarii din Lelești și Negomir și-au prezentat realizările în conferința PSD

de LM 0


Primarii comunelor Lelești și Negomir, aduși, luni, în conferința de presă a PSD Gorj, pentru a vorbi despre realizările din acest mandat.

Laurențiu Turcilă s-a lăudat c-a reușit să atragă în localitate circa 100 de miliarde de lei vechi. În plus, edilul din Lelești n-a uitat să menționeze de lucrările pe care Consiliul Județean le face, în această perioadă, de asfaltare a drumului județean 67 D, afirmând că speră ca până în toamnă lucrarea să fie gata.

Turcilă a mai vorbit și despre intențiile sale de a realiza un after school în comuna Lelești dar și de a construi un nou sediu pentru primărie. Laurențiu Turcilă a anunțat că, în 2020, va candida pentru un nou mandat de primar în comuna Lelești. În plus, n-a exclus o nouă candidatură a fostului edil, Marian Rotaru.

Tudor Oiță, edilul din Negomir, a lăudat guvernul pentru Programul Național de Dezvoltare Locală 2, precizând că a primit 20 de milioane de lei pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare. Oiță a precizat că printre obiectivele sale se află și introducerea rețelei de gaze în comuna Negomir dar și modernizarea drumurilor sătești.

Distribuie articolul