Primari importanți la ședința ALDE. Nemulțumirile lui Bucurescu. Țuilă nu exclude o candidatură la Motru

de LM 0

Primari importanți au participat, miercuri seară, la o ședință ALDE, la Turceni. Bucurescu, Țuilă și Păiuși par atrași de proiectul politic propus de Ion Iordache. În interviuri pentru Radio Infinit, Sorin Bucurescu lansează atacuri la adresa liderilor PSD Gorj pe care pare să-i considere prea slabi, declarând că ”este nevoie de o mână de fier” în organizație, în vreme ce Florinel Țuilă zice că ia în calcul o candidatură din partea ALDE la Primăria Motru.

Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești, a declarat că a participat la ședința ALDE de la Turceni în calitate de invitat și prieten cu Ion Iordache. Bucurescu susține că ALDE urmărește să obțină 20% în Gorj, la europarlamentare. Edilul din Slivilești are nemulțumiri evidente legate de actualii șefi ai PSD Gorj: Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Cosmin Popescu. Bucurescu zice că Ion Iordache profită de lipsa unei mâini de fier la PSD Gorj dar și de situația din organizația PNL, unde liderul Dan Vâlceanu stă mai mult pe la București.

Sorin Bucurescu este nemulțumit că există certuri în PSD pe candidaturile la Târgu-Jiu și Motru și atrage atenția că există riscul de a fi pierdute municipiile și-n 2020.

Florinel Țuilă, edilul din Cătunele, a precizat că a fost prezent la ședința ALDE din apreciere pentru proiectul propus de Iordache dar și pentru că ia în calcul o candidatură din partea acestui partid la Primăria Motru, în 2020.

Robert Păiuși a spus ce anume îl atrage la ALDE: modul în care se descurcă și fac treabă primarii din Rovinari și Drăguțești. Curtat de toate formațiunile politice, edilul PMP din Stejari reafirmă că va face pasul către aceea care îi va moderniza drumul județean.

Distribuie articolul