Prima reacție a Andreei Marin după ce Mihaela Rădulescu a numit-o “vită”

de LM 0

MIHAELA RADULESCU – PROCES

Se vorbește de ani de zile despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu și despre faptul că cele două dive nu se suportă. Cu zâmbetul pe buze, când era vorba de declarații oficiale, cele două pozau în bune colege, care se respect reciproc. O serie de interceptări inedite dintr-un dosar al omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei, arată cum stau de fapt lucrurile.

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi un nume vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală.

În mod surprinzător, având în vedere că discuţia privată nu are legătură cu obiectul procesului, stenogramele au rămas la dosar, iar postul de ştiri România TV a fost cel care le-a făcut publice.

În respectivele interceptări DNA, „diva de la Monaco“ o jigneşte pe „zâna“ Andreea Marin (44 de ani), numind-o „vită“.

Contactată telefonic de Click!, Andreea Marin a fost mai degrabă ironică decât nervoasă și a dorit să puncteze cât de diferită este, în atitudine, în comparație cu eterna ei rivală: ”Ce mai poate fi de spus…evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea…Are dreptul la prezumpția de nevinovăție”!

În aceeaşi convorbire telefonică, interceptată de DNA, Mihaela Rădulescu îşi exprimă nemulţumirea faţă de „inegalitatea“ dintre ele, pornind de la faptul că Andreea Marin are un promo mai reuşit decât al ei. În anul 2012, Mihaela Rădulescu a prezentat la Realitatea TV emisiunea de infotainment „Alegerile Mihaelei“, în timp ce Andreea Marin realiza, la acelaşi post, emisiunea „Trezeşte România“.

“Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa”, declara Mihaela într-un interviu pentru “PRO TV Magazin”.

Au fost căsătorite cu Ștefan Bănică

Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte, până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook. Andreea și Ștefan au o fiică împreună, pe Violeta, în vârstă de 11 ani. (click.ro)

Distribuie articolul