Prima bătălie e pierdută, dar războiul nu e jucat!

de LM 0

Fotbal, baraj Liga a 3-a / FC Hermannstadt – Gilortul Cărbuneşti 1-0

sport-3

Campioana judeţului Gorj, Gilortul Cărbuneşti, a jucat cu ambiţie pe terenul celor de la FC Hermannstadt Sibiu, campioana acestui judeţ. Un meci care a adus în tribunele Stadionului din Sibiu circa 2.000 de persoane, un meci ce a contat pentru prima manşă a barajului de promovare la Liga a 3-a. Sibienii s-au impus la limită, scor 1-0, aşa că meciul decisiv va avea loc la Târgu-Cărbuneşti, la finele acestei săptămâni.

 

Au câştigat primul duel

Antrenorul Gilortului, Mihai Dinu, anunţa înainte de meciul tur contând pentru barajul de promovare la Liga a 3-a că „echipa din Sibiu are mult de transpirat, dacă vrea să ne bată”. Ei bine, gorjenii au mers la Sibiu să-şi joace şansa, şi de ce nu să încerce să dea marea lovitură. Din păcate, cei de la Gilortul au primit gol în prima parte, în minutul 36. După un corner, Străulea a reluat cu capul din 8 metri în poarta lui „Jacki” Constantinescu.

Meciul în sine a fost unul echilibrat, ambele echipe având momente de dominare, însă ceea ce contează este scorul final care poate fi totuşi remontat de gorjeni.

 

Totul se joacă!

Returul de sâmbătă de la Cărbuneşti se anunţă a fi unul încins. Gorjenii au de recuperat un handicap minor, aşa că această promovare se joacă, orice fiind posibil. Le ceea ce au jucat sibienii, cei de la Gilortul chiar au şansa de a-i deraia din drumul spre promovare, aşa că returul se anunţă unul încins. Meciul de la Cărbuneşti se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, aşa că echipa ce va reuşi să iasă cel mai bine din această dublă manşă va merge la Liga a 3-a.

 

A fost un meci echilibrat, un joc care a fost influenţat şi de temperatura de afară. Cred că la ora jocului au fost peste 30 de grade. Una peste alta, Gilortul putea şi marca, a avut o ocazie mare, a primit şi gol din fază fixă. Promovarea se joacă şi cred că sunt şanse mari să se obţină această promovare”, Mihai Prunariu, preşedinte AJF Gorj.

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul