Președintele atacă puternic PSD și pe Dragnea! Primar gorjean: „Iohannis ar pierde și într-un duel cu Tăriceanu”

de LM 0


Iohannis a ieșit la atac la adresa PSD și-a lui Dragnea, la Consiliul Național al PNL de sâmbătă. „Este un președinte care și-a făcut datoria și cu care ne mândrim” spune Dan Vâlceanu. Social-democrații îl văd, însă, pe Iohannis intrat în campanie electorală. Ion Stamatoiu nu crede, însă, că actualul președinte va mai prinde un mandat. Edilul PSD din Scoarța este convins că, într-o eventuală confruntare, Klaus Iohannis ar pierde în fața lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Avem un guvern irațional și ireal. Un politician pe nume Dragnea a pus mâna pe guvern și parlament” a spus Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL. În același timp, i-a îndemnat pe liberali să fie uniți și să meargă printre oamenii simpli, fără să mai aștepte campania electorală. ”Oamenii sunt afară, vă așteaptă!” a afirmat președintele.

Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, nu are nici cea mai mică îndoială că Iohannis va câștiga cel de-al doilea mandat.

Ion Stamatoiu, primarul PSD al comunei Scoarța, crede că Iohannis visează atunci când speră al cel de-al doilea mandat de președinte. Stamatoiu consideră că Tăriceanu ar fi o bună variantă de candidat la prezidențialele de anul viitor, din partea alianței PSD-ALDE.

Ion Bârcă nu crede că românii mai au încredere în șeful statului. Primarul PSD de la Turburea estimează un scor de 18-20% în dreptul lui Iohannis, la viitoarele prezidențiale.

Distribuie articolul