Prefectul Florescu face COMISIE pentru ALBENI. ”Situația a ajuns într-un punct critic”

de DR 0

Prefectul de Gorj constituie COMISIE pentru Primăria Albeni. ”Vreau să se facă lumină. Nu facem control ca să decapităm” a ținut să precizeze, luni, Ciprian Florescu.

Totul după ce, în presa locală, a apărut informația că primarul Ionuț Stan i-a anunțat pe cetățeni că va opri apa, iluminatul public și activitatea primăriei din cauză că este blocat de consilierii locali. Stan ar fi băgat teroarea în funcționarii și în muncitorii angajați ai Primăriei Albeni, șase dintre ei aflându-se în concedii medicale.

Prefectul Florescu i-a cerut șefului corpului său de control să verifice ultimele sesizări. Florescu și-a mai trimis corpul de control la Albeni, în primăvară, fiind acuzat, atunci, de primarul Stan că acționează din răzbunare politică. Prefectul speră ca, de data aceasta, să nu mai apară astfel de acuzații, zice că vrea să verifice stric modul în care s-a cheltuit bugetul local, de s-a ajuns la amenințarea că va fi pus lacătul pe primărie.

Consilierul local PNL, Marian Iliuși, susține, însă, că situația n-ar fi chiar așa cum a prezentat-o presa locală și că primarul Stan n-ar fi amenințat că va opri apa și iluminatul public ori că va pune lacătul pe primărie. Totuși, o astfel de informare, semnată de primar, a fost publicată în presa locală.

Distribuie articolul