Povestea incredibilă a tânărului care a prins potul la Loto

de LM 0

loto

Un tânăr din oraşul minier Motru a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49 din 28 iulie 2016, în valoare de aproximativ 4 milioane de euro. Povestea acestuia este una formidabilă. La 19 ani, tânărul, angajat la o firmă de transport auto, a devenit peste noapte milionar. Băiatul are o situaţie financiară grea şi se ocupă de curăţenia în microbuzele care fac curse spre Târgu-Jiu, Ca urmare a câştigării marelui premiu, Loteria Română a decis suplimentarea fondului I de câştiguri al categoriei I cu suma de 500.000 lei.

pot

Norocul începătorului

Tânărul motrean a câștigat premiul de categoria I, în valoare de 17.723.482 lei (aproximativ 4 milioane de euro), jucând biletul norocos la agentia 18-005 din Motru. El a completat o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la Noroc, prețul biletului fiind de 7,3 lei. „Avem un tânăr, din câte am înţeles, care a câştigat un premiu în valoare de patru milioane de euro. Ne bucurăm, îi dorim să fie sănătos şi să se folosească de aceşti bani într-un mod inteligent şi aşteptăm cât mai mulţi participanţi. Cred că este vorba de un jucător ocazional. Putem să vorbim de norocul începătorului. Sunt puţin jucători, pentru că agenţia este mică şi oraşul la fel. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc. Va creşte numărul de jucători, pentru că acest câştig reprezintă şi o spălare de imagine a Loteriei Române”, a declarat Violeta Popescu, lucrătoare la agenția Loto din Motru. La această agenţie s-au mai câştigat sume importante de bani. În 2009, un bărbat din Cătunele a câştigat 3 milioane de lei.

 

„Sper să investească la Motru”

Din spusele motrenilor, norocosul a mers deja la București să își ridice premiul. Primarul Gigel Jianu speră ca norocosul câştigător să investească în municipiul Motru. „Mă bucur că este un motrean. Sper să facă ceva în Motru, să investească. Îl aştept să vină la mine, la primărie, şi să căutăm modalităţile prin care autorităţile locale îl pot ajuta. E o sumă foarte mare, sper că e conştient că trebuie să investească aceşti bani, nu doar să-i cheltuiască”, a spus primarul din Motru.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul