Popeangă atacă Minprest: „O firmă de 3 lulele, 3 surcele ! Rezerva de angajări a partidului.” Ce spune Giorgi

de LM 0


„Rezerva de angajări a partidului. O firmă de trei lulele, trei surcele ”- asta este opinia lui Vasile Popeangă despre societatea Minprest Rovinari care prestează servicii pentru Complexul Energetic Oltenia.

Fostul deputat a răbufnit într-o dispută cu Gabriel Giorgi, miercuri, la Interviurile Infinit FM. Cearta a pornit de la majorările salariile și tăierile de sporuri, produse în ultima vreme.

Supărat că Popeangă a atacat societatea pe care o conduce, social-democratul Giorgi i-a amintit că, pe vremuri, i-ar fi cerut să-i facă angajări. „Salariile au crescut cu 25%, dar veniturile au scăzut. Sau au crescut între 3 și 4%”, a spus Popeangă, contrat imediat de Giorgi: „Nu este adevărat, este o minciună, o manipulare. Și nu vă face onoare domnul Popeangă”. „Domnul Giorgi, te crezi prea atotștiutor, tu crezi că dacă la firma aia a ta de 3 lulele și 3 surcele, finațată de CEO, că mă și superi acum, ai dat tu acolo, ai impresia că știi tot. Eu am vorbit cu oameni, se finanțează pe lucrări plătite de CEO. Este rezerva de angajări și a partidului, nu mă provocați să vă spun câte știu.” Giorgi: „Vă deranjează că ați venit la mine și nu am vrut să angajez pe cine voiați ?” Popeangă: „Eu, la tine ? Pe cine mă ? Tot timpul tu ești contra realității”.

Distribuie articolul