Ponta, un nou atac la Dragnea: „Are o boală gravă, prelungită”

de LM 0


”Dragnea nu participă la manifestările de 1 Decembrie pentru că are o boală gravă, prelungită”. Victor Ponta n-a ratat ocazia de a-l ataca, din nou, pe liderul Partidului Social-Democrat, vineri, la Târgu-Jiu.

Deputatul a fost prezent la Gorj pentru inaugurarea noului sediu PRO România, din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor. Ponta a venit însoțit de Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății.

În conferința de presă, fostul premier n-a ratat ocazia de a-l ironiza pe Liviu Dragnea care a anunțat că nu va apărea în public pe 1 Decembrie, Ziua Națională, pentru că a răcit foarte rău iar medicul i-a recomandat să nu stea în frig atâtea ore.

Referindu-se la perioada în care a guvernat țara și a condus PSD, Victor Ponta a declarat că a învățat mai multe lecții, cea mai importantă fiind aceea că trebuie să aibă grijă la oamenii cu care se înconjoară.

Fostul premier a mai spus că sunt și la Gorj, în organizația PSD, persoane pe care nu și le-ar mai dori în apropierea sa.

”Este vorba despre cei pe care oamenii îi asociază cu ideea de baron, căpușe ale primăriilor, ale CEO și statului” a explicat Ponta.

Distribuie articolul