Ponta, mesaj pentru Iohannis, de la Masa Tăcerii

de LM 0

ponta

Victor Ponta, ajuns în prima zi de campanie la Târgu-Jiu, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis un mesaj chiar de lângă Masa Tăcerii. Ponta s-a filmat având în mână un salam săsesc și un ștergar tradiţional şi a postat mesajul video în care îl ironizează pe şeful statului pe pagina sa de Facebook.

„Domnule președinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracție turistică din Târgu-Jiu, lângă scaunul pe care dumneavoastră ați stat. Vreau să vă rog să învățați, să înțelegeți, că pe Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc. Poarta Sărutului nu se închide și pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învățați mai mult despre România, sunt convins că o să ne respectați mai mult. În calitate de cetățean și de deputat de Gorj, vă mulțumesc pentru reclama pe care ați făcut-o, dar aș vrea să ne respectați mai mult”, a fost mesajul lui Victor Ponta.

În urmă cu două săptămâni, Iohannis, prezent în Gorj, s-a pozat stând pe unul din scaunele de la Masa Tăcerii, fotografia devenind virală pe Internet şi atrăgând numeroase comentarii negative. „Dacă Brâncuși nu ar fi vrut să se așeze nimeni, probabil nu le-ar fi pus într-un parc public, ci într-un muzeu. Toată discuția mi se pare exagerată“, s-a scuzat Iohannis.

Distribuie articolul