Ponta crede că vom avea parte de o campanie electorală pentru europarlamentare cu DOSARELE lui Dragnea, Kovesi și Iohannis în prim-plan

de LM 0


Victor Ponta crede că vom avea parte de o campanie electorală pentru europarlamentare cu DOSARELE lui Dragnea, Kovesi și Iohannis în prim-plan. ”Se va vorbi foarte mult despre dosare și prea puțin despre drumuri, școli și spitale” spune deputatul de Gorj, într-un interviu pentru Radio Infinit.

Ponta zice că Pro România se va axa pe proiectele economice ale țării și nu va ține cont de atacurile altor partide politice.

Victor Ponta nu vrea să vorbească despre obiectivul pe care și l-a fixat pentru alegerile din 26 mai. Crede, însă, că lista de candidați dar și faptul că Pro România se va afla pe prima pagină a buletinului de vot, vor aduce procente mai mari decât se estimează.

Ponta a tras mai multe semnale de alarmă, în ultimele luni, privind problema certificatelor de carbon pe care trebuie să le cumpere Complexul Energetic Oltenia. Fostul premier crede că este nevoie de un management profesionist, atât la companie cât și la minister, pentru că problema să fie rezolvată pe termen mediu și lung

Distribuie articolul