PNL Gorj: „Weber a mai adăugat o minciună la șir…”

de LM 0


Printr-un comunicat de presă, PNL Gorj îl acuză pe deputatul Mihai Weber că ”a mai adăugat o minciună la șirul celor legate de modernizarea drumului național Scoarța – Pitești, construirea drumului expres Târgu Jiu- Craiova, subvenționarea certificatelor de carbon de către guvern sau acordarea de bani pentru investiții în contul UM Sadu”.

Liberalii susțin că Weber a mințit, joi, când a afirmat public că proiectul PSD de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energiei NU a fost respins, miercuri, în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților.

”Weber minte public, iar acest lucru este dovedit de președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, care a postat pe pagina de socializare un print screen ce conține extrasul ordinii de zi al ședinței Comisiei de Muncă, întrunită ieri, for în care s-a dezbătut și a fost respins proiectul cu care PSD voia să păcălească minerii. De asemenea, pe site-ul Camerei Deputaților poate fi consultat proiectul ai cărei inițiatori sunt mai mulți parlamentari PSD, inclusiv gorjenii Mihai Weber şi Florin Cârciumaru” se arată în comunicatul PNL Gorj.

Distribuie articolul