PNL Gorj vrea să pună viceprimar la Rovinari, Filip nici nu vrea să audă !

de LM 0


Consilierii liberali din Rovinari vor să-i aleagă un viceprimar primarului ALDE, Robert Filip. Numai că, edilul nici nu vrea să audă.

PNL Gorj a anunțat, printr-un comunicat de presă, că la Rovinari, aleșii partidului au inițiat un proiect de hotărâre privind desemnarea viceprimarului localității, solicitând organizarea unei ședințe extraordinare, ieri după-amiază.

„Liberalii din Rovinari vor un viceprimar care să locuiască în oraș, pentru că trebuie să fie cineva din administrație care să rămână în localitate și după terminarea programului la primărie, pentru că nici primarul, nici administratorul public nu locuiesc în Rovinari”, se menționează în comunicatul de presă remis de PNL Gorj.

Primarul Robert Filip nu vrea, însă, viceprimar. Zice că Rovinariul are alte probleme, mai importante, și că decât să-i dea leafă unui vice, mai bine asigură cofinanțări la proiectele de investiții.

„Mă ocup de lucruri mai importante decât se ocupă liberalii și sunt foarte prins să semnez contracte de finanțare, să dau drumul la drumuri, să construiesc blocuri, să depun alte proiecte pentru a finanța obiective importante în oraș. Nu vreau să-mi pierd timpul cu ce fac liberalii. Le mai spun un lucru: îmi pare rău pentru ei dar după alegerile din 2016 la care i-am bătut la figurat, nu la propriu, nu au reușit să facă mare lucru. Țin să le mulțumesc că au fost oameni serioși, cei de la PNL, au votat reducerea indemnizației la 1%, avem foarte multe proiecte, avem de pus co-finanțări, se pare că vor să fie serioși și să colaborăm, par să fie oameni de bună credință. Ei fac naveta, știu cum să facă asta. Vreau să economisesc bani, ca să depunem co-finanțări, ne-am mișcat destul de bine ca să putem spune că nu avem nevoie de un viceprimar, să se termine evaluarea, să văd că avem un om serios care vrea să muncească, atunci o să punem un viceprimar. Deocamdată semnăm contracte, ne ocupăm de lucruri serioase, nu ca alte personaje care nu au obiectul muncii. Stau pe site-uri de socializare și reclamă pe toată lumea”, a spus Filip.

Distribuie articolul