Ploile fac din nou ravagii în Gorj! Mai multe localități, inundate!

de LM 0


Gospodării inundate în mai multe localități din Gorj, în urma ploilor abundente. Pompierii au fost solicitaţi să intervină în Dăneşti, Logreşti şi Hurezani.

Cetățeni din diverse zone ale județului ne-au sunat la redacție și s-au plâns de problemele cu care se confruntă.
Marin Peptan, din comuna Dănești, a avut toată curtea inundată. Îi acuză pe primar și viceprimar c-au înfundat cu bună știință un canal, special pentru a-i băga apa în gospodărie.

Constantin Stroe este din Vladimir și s-a ales cu o amendă de 800 de lei, aplicată din dispoziția primarului Marius Vijulan. Omul susține că n-a făcut altceva decât să le ceară autorităților locale să vină să astupe un crater apărut în drum. Crede că din cauza unei lucrări prost executate, ajunge să fie inundat.

La Bumbești-Pițic, n-a fost luată nicio măsură pe râul Galbenu, în urma inundațiilor de acum trei săptămâni. Gheorghe Lungu a avut mult de tras atunci, apa i-a umplut beciul casei. Și la ploile torențiale de acum a stat cu sufletul la gură.

Hidrologii au emis, marți, o atenționare cod roșu de inundații pe râuri din Vâlcea, Gorj și Argeș, unde, din cauza precipitațiilor abundente, au fost depășite cotele de pericol.

Distribuie articolul