Plaja secretă din Corfu unde Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur îşi încarcă bateriile

de LM 0


Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, au bifat deja prima vacanţă la mare, deşi vara încă nu a început oficial. Solistă a anunţat că se află în drum spre casă după un concediu împreună cu cei trei copii ai lor în insula Corfu.

Clanul Nălbaru-Bucur s-a relaxat pe o plajă secretă din Corfu, după un început de an foarte încărcat. Dana şi Dragoş s-au mutat la începutul lui 2018 în Amsterdam pentru două luni, ca să fie împreună pe timpul filmărilor la cel mai recent proiect cinematografic al actorului. Experienţa a fost mai curând stresantă pentru unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, așa că nu e de mirare că Bucur şi Nălbaru au fugit la mare în mai, în insula lor preferată.

„Am pornit spre casă după 13 zile petrecute în Corfu. Venim pe plajă asta de două, trei ori pe an… de 9 ani. A devenit o obișnuință frumoasă pentru noi. Ne-am făcut prieteni prin zonă și ne simțim bine aici. Ne întoarcem acasă pentru o perioadă destul de scurtă şi-apoi plecăm spre alt loc, unul în care n-am fost până acum”, a scris Dana pe contul personal de Facebook.

Fanii solistei au întrebat imediat despre ce plajă secretă este vorba, insula Corfu numărându-se de câţiva ani printre preferinţele de vacanţă ale românilor.

Așa cum a mărturisit în alte rânduri Dana Nălbaru, locul secret în care familia ei işi încarcă bateriile este plaja Tayo, numită astfel după barul din apropiere. Tayo beach bar se află pe o plajă de nisip lungă de 3 km, Halikounas, aflată la sud-vest de capitala insulei, Corfu Town, şi considerată una dintre cele mai frumoase din Insulele Ionice.

Nu este însă o plajă pentru oricine. Asemenea Danei şi lui Dragoş Bucur, aleg plaja Halikounas turiştii care îşi doresc o vacanţa liniştită, departe de agitaţia marilor resorturi, care apreciază dunele de nisip şi îşi doresc un loc cu intrarea în mare lină, sigură pentru copii, şi fără prea multe amenajări. Altfel spus, un loc aproape pustiu, aflat totuşi la o distanţă rezonabilă de o staţiune populară de pe insulă, Agios Georgios.

Dana Nălbaru (41 de ani) şi Dragoş Bucur (40 de ani) au împreună trei copii, Sofia, de 11 ani, Kadri, de 3 ani, și o fetiță pe care au adoptat-o anul trecut. Dana şi Dragoş au decis, în urmă cu aproape doi ani, s-o retragă pe Sofia din sistemul de învăţământ tradițional şi s-o instruiască acasă. Aşa se face că cei cinci au mai multă libertate de mişcare, pentru că nu depind de structura anului şcolar. (click.ro)

Distribuie articolul