Pîrcălabu şi Hlistei, pariurile pandurilor

de LM 0

După ce în această iarnă de la Târgu Jiu au plecat toate vedetele, gorjenii au rămas să se bazeze pe jucători tineri şi care în vechea gardă erau doar nişte copii. Acum, marile speranţe se pun în Pîrcălabu sau Hlistei, jucători pe care Flavius Stoican va miza în acest sezon. Cei doi sunt jucători importanţi în viziunea antrenorului, jucători care pot face diferenţa…

 

Laude pentru jucători

Târgujienii au şi jucători care pot face diferenţa. Jucători de calitate, jucători care din punctul de vedere al antrenorului vor face un sezon bun. „O să avem nevoie şi de execuţii. Am văzut jucători cu calitate în această echipă, sunt doi jucători la care ţin foarte mult. Pîrcălabu şi Hlistei au calitate tehnică, mi-au sărit în ochi, au viteză bună. Îi încurajez, chiar dacă vor trece prin momente dificile. Dar ei pot face diferenţa. Mai avem şi alţi jucători buni. Surugiu este un jucător de calitate”, a mai declarat Flavius Stoican.

 

Şocat de delăsarea unora…

Tehnicianul pandurilor spune că în prima parte a sezonului a văzut un grup de jucători care nu şi-au respectat blazonul, ceea ce i-a atras atenţia. „Dacă vorbim de Pandurii, de jucători cu mare experienţă, spre surprinderea mea nu au reuşit să facă faţă meciurilor oficiale. Este o dilemă pentru mine. Indiferent cât ţin la jucători, dar când văd că intră pe teren cu o delăsare totală, un joc fără ambiţie, asta m-a pus pe gânduri. Îmi doresc jucători care îşi doresc, vor, care poate nu au calităţile celor cu experienţă. Sunt foarte încântat de aceşti băieţi care îşi doresc. Cei cu personalitate şi experienţă trebuie să arate totul pe teren. Mi-aş fi dorit orice jucător care are şi experienţă, calitate, dar în principal dorinţă. Dacă nu ai dorinţă, s-a văzut ce s-a întâmplat. Am văzut meciul Dinamo-Pandurii, iar Pandurii a pierdut cu 4-0. Mi s-a părut ceva ieşit din comun, chiar dacă s-au scuzat că au probleme. Dara asta nu contează, când intri pe teren uiţi de totul, pentru mine te legi cu jucătorii la rană atunci când intră pe teren şi joacă”, a mai declarat Flavius Stoican.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul