Pigui Cosmin – primarul de care este nevoie în comuna Peștișani

de LM 0

 

DSC_0690

Fostul ministru al Educaţiei, senatorul PSD Ecaterina Andronescu, a venit astăzi în judeţul Gorj, în ultima zi de campanie electorală, pentru a-l susține pe candidatul PSD la Primăria Peştişani, Cosmin Pigui. Alături de fostul demnitar s-a mai aflat și președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, mai multe oficialități ale județului, dar și numeroși susținători din comună ai candidatului social-democraților la Primăria Peștișani, Cosmin Pigui.

 

Ecaterina Andronescu: „Mergeți spre viitor împreună cu Pigui Cosmin”

Ex-ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat: „Eu cred foarte mult în Cosmin Pigui și știu că va face lucruri foarte bune pentru comuna dumneavoastră. Eu sper din tot sufletul să îi acordați încrederea și am convingerea că nu o să vă dezamăgească, pentru că îl cunosc foarte bine. Este păcat de această comună cum arată după 26 de ani și vorbim, totuși, despre comuna lui Brâncuși, care ar putea fi dezvoltată extraordinar de bine prin fonduri europene. Se pot face lucruri foarte bune care să ajute pe toată lumea, important este să existe doar bună-credință, nu cum s-a întâmplat până în prezent cu cei care au condus primăria. Trecutul – ați văzut ce înseamnă și cât de greu a fost – eu vă propun să mergeți spre viitor împreună cu Pigui Cosmin, omul cel mai potrivit pentru funcția de primar al comunei Peștișani”.

DSC_0644

Peștișani – o comună cum alta nu mai este!

În continuare, Pigui a ținut să își arate gratitudinea față de locuitorii comunei din care face parte și a spus că această recunoștință se va materializa într-un viitor mai prosper, mult-așteptat și bine-meritat pentru cei care locuiesc în Peștișani și își doresc condiții de viață mai civilizate și respect din partea autorităților. „Vreau să vă mulțumesc pentru felul în care m-ați primit și ați dialogat cu mine. Am ales să fac o campanie frumoasă, fără atacuri la adresa contracandidaților mei, fiecare dintre aceștia având calități și merite, înainte de a avea defecte. Candidez la funcția de primar al comunei Peștișani din partea PSD, cel mai important partid din România, dar și cel mai puternic din județ, un partid care, așa cum s-a văzut în Guvernarea Ponta, a făcut mult bine pentru români. Este vremea ca și la Peștișani binele să-și facă apariția, iar PSD este o garanție pentru asta. O altă garanție este echipa puternică ce s-a strâns în PSD, oameni activi, implicați în comunitate, dornici de a schimba fața acestei comune. O comună cum alta nu este, o comună care l-a dat pe marele Brâncuși și n-a știut să-l facă mândru de asta. Este momentul de a depăși problemele trecutului și să privim optimiști spre viitor fiind convinși că se pot face foarte multe pentru comuna lui Brâncuși pentru a ne face demni de numele său”, a afirmat candidatul PSD la Primăria Peștișani.

DSC_0582

„Sunt dornic de a demonstra cât de mult se poate face pentru cetățeni”

Cosmin Pigui a făcut apel și la înțelegerea și bun-simțul cetățenilor din comună care s-au săturat de atitudinea sfidătoare a celor care conduc primăria de atăția ani și a precizat că se impune o schimbare benefică pentru localitate și pentru simplificarea tuturor formelor birocratice care sunt atât de stufoase în prezent și de care se lovesc toți oamenii care vin la primărie să solicite eliberarea unor adeverințe sau care se confruntă cu alte probleme.

„Sunt dornic de a demonstra cât de mult se poate face pentru cetățeni și comună, în general, fiind implicat și până acum, dar din exterior. Am curajul și voința de a schimba cât mai urgent fața acestei comune, sunt hotărât să nu vă dezamăgesc în niciun fel, urmând a mă preocupa cât mai rapid de rezolvarea problemelor de infrastructură (asfaltări, canalizări, apă), dar și de probleme ce par mărunte și nu sunt, precum eliberarea titlurilor de proprietate. Știu că sunt bombardat din toate părțile de unii contracandidați, tocmai pentru că sunt puternic și hotărât în ceea ce fac, iar alții vor doar să profite. Este momentul unei schimbări majore de atitudine, de responsabilitate a noastră, a tuturor, și chiar de implicare. Numai așa comuna Peștișani va ajunge ce trebuie și merită să fie. Vă asigur, dragi cetățeni, că voi fi devotat în a vă respecta, în a rezolva favorabil orice fel de problemă a dumneavoastră. Doar prin fapte să-mi închei primul mandat, cu deviza «MISIUNE ÎNDEPLINITĂ». Cu aceste gânduri și nădejdea de mai bine, vă aștept la vot pentru a mă sprijini și a vota pe listele electorale PSD, la poziția a-4-a. Vă mulțumesc și sper că vom păși împreună spre viitorul pe care îl merită cu adevărat comuna lui Constantin Brâncuși”.

 

Sursa: www.actualitateagorjului.ro

Distribuie articolul