Pesediștii s-au luat la trântă cu…Tudor Chirilă ! Adrian Tudor: „Distribuim știrile care ni se par interesante”

de LM 0


Social-democrații de la Târgu Jiu, puși la zid de sute de gorjeni, pe Facebook, după ce au sponsorizat distribuirea unui articol împotriva cântărețului Tudor Chirilă, susținător al protestatarilor care au ieșit cu zecile de mii în stradă la București și-n marile orașe. Vicepreședintele PNL Gorj, Denisa Șuță, a reacționat dur. „PSD Târgu Jiu! Sau când ești atât de prost încât după ce te înjură aproape o sută de mii de oameni în stradă, simți nevoia să te mai înjure câteva sute!”, a scris liberala pe pagina de socializare.

PSD Târgu Jiu a șocat internauții după ce a sponsorizat distribuirea unei știri împotriva cântărețului Tudor Chirilă, susținător al protestatarilor. Interpretul a reacționat precizând că este FALSĂ știrea apărută pe site-ul ShockNews, cum că nu ar avea voie să se implice în acţiuni politice pentru că i-ar interzice contractul cu ProTV.

„Se pare că deranjez destul de tare dacă pesediştii au început să distribuie cu disperare paginile de fake news cu acoperire de pamflet”, a reacționat Chirilă.

„Fake news-urile, minciuna- asta finanțează și promovează PSD”, declară vicepreședintele PNL Gorj, Denisa Șuță. „Este prima oară când văd un material sponsorizat pe această pagină, neapreciind această pagină, în mod normal nu le văd postările. Fac ce fac în stilul caracteristic, fake news-ul, minciuna sunt cele pe care le finanțează și promovează, sunt singurele lor preocupări. Ca să publici așa ceva când o sută de mii de oameni protestează în stradă, este elementar că nu au niciun fel de rațiune și nu au nici oameni care să-i consilieze serios, chiar din contră. Ceea ce am scris în acea postare a fost ceea ce am crezut la acel moment (n.r. referitor că i-a făcut proști pe pesediști), nu i-am făcut niciodată deștepți pe pesediști de altfel (n.r. râde). La Târgu Jiu, oamenii nu prea participă la acțiuni de protest, nu sunt obișnuiți cu genul acesta de activitate civică, am văzut însă foarte mulți oameni care au participat la protestele de la București”, a spus Șuță.

Adrian Tudor, președinte executiv al PSD Târgu Jiu, spune că este dreptul organizației să distribuie articolele care i se par interesante. „Nu știu despe această acțiune a celor care se ocupă de rețeaua de Facebook, dacă au sponsorizat e dreptul nostru să distribuim articolele care ni se par interesante și pe care opinia publică trebuie să le citească. Noi am ales să expunem opiniile emise de unii jurnaliști în spațiul public, puteam să ieșim și noi cum au ieșit distinșii liberali, să începem să înjurăm. Nu înțeleg de ce nu pot accepta că există și alte opinii în comunitate. Doamna Șuță, ce să facă, critică toată ziua, dar ceva concret când ne spune și nouă, că așa e, că legile justiției trebuiau sau nu modificate ? Dar cu argumente, când poate spune ceva benefic pentru comunitate ? Ar trebui să mă cobor la nivelul domniei sale având în vedere ce a postat, ceea ce nu voi face”, a spus Tudor.

Distribuie articolul