Pesediștii s-au luat la trântă cu … Tudor Chirilă! Adrian Tudor: Distribuim știrile care ni se par interesante

de LM 0

Social-democrații de la Târgu-Jiu, puși la zid de sute de gorjeni, pe Facebook, după ce au sponsorizat distribuirea unui articol împotriva cântărețului Tudor Chirilă, susținător al protestatarilor care au ieșit cu zecile de mii în stradă la București și-n marile orașe. Vicepreședintele PNL Gorj, Denisa Șuță, a reacționat dur. ”PSD Târgu-Jiu! Sau când ești atât de prost încât după ce te înjură aproape o sută de mii de oameni în stradă, simiți nevoia să te mai înjure câteva sute!” a scris liberala pe pagina de socializare.

PSD Târgu-Jiu a șocat internauții după ce a sponsorizat distribuirea unei știri împotriva cântărețului Tudor Chirilă, susținător al protestatarilor. Interpretul a reacționat precizând că este FALSĂ știrea  apărută pe site-ul ShockNews, cum că nu ar avea voie să se implice în acţiuni politice pentru  că i-ar interzice contractul cu ProTV. „Se pare că deranjez destul de tare dacă pesediştii au început să distribuie cu disperare paginile de fake news cu acoperire de pamflet” a reacționat Chirilă.

Adrian Tudor, președinte executiv al PSD Târgu-Jiu, spune că este dreptul organizației să distribuie articolele care i se par interesante.

Cât despre  zecile de mii de oameni care au ieșit în stradă, din nou, la finalul săptămânii trecute, împotriva modificării Legilor Justiției, deputatul Mihai Weber zice că protestul nu au fost autorizat și că nu există un organizator asumat.

La Târgu-Jiu, numai câteva zeci de persoane au ieșit în stradă sâmbătă, împotriva modificărilor la Legile Justiției. Printre ele, și consilierul municipal PNL, Nicolae Bobu.

Distribuie articolul