Perfomanta obtinuta de o echipa de minibaschet din Gorj la Festivalul National de la Mangalia

de LM 0


In perioada 1-7 Iulie 2018, la Mangalia, s-a desfasurat Festivalul National de Minibaschet la care au participat 87 de echipe de baieti si 28 de echipe de fete.

Echipa de baschet, baieti, a Asociatiei Baschet Club Tg-Jiu, antrenata de Marius Vlaicu, s-a clasat pe LOCUL 1 in grupa H, o grupa echilibrata, jucand 8 meciuri, dintre care 7 castigate si unul singur pierdut.

Rezultatele au fost urmatoarele: 36-25 cu ACS FOR YOU CLUJ-NAPOCA, 25-29 cu CSS BCN RAMNICU-VALCEA, 58-28 cu ACS DAN DACIAN PORTOCALIU BUCURESTI, 34-15 cu ACS U-BT ROSU CLUJ-NAPOCA, 51-27 cu BC CSU 2 SIBIU, 42-38 cu BC SLAM ROSU BUCIRESTI, 45-20 cu LPS CSU PITESTI si 35-23 cu CS DECENU TULCEA.

Castigatorii Grupei H a Festivalului National de Minibaschet-Mangalia 2018 a Asociatiei Baschet Club Tg-Jiu sunt: Bocean Flavius, Popescu Daniel, Barsasteanu Alexandru, Spineanu Andrei, Istratie Andrei, Vlaicu Mihnea-Capitanul Echipei, Voinea Narcis, Paicu Luca, Rata Razvan, Cenuse Bogdan.

Vă redăm din informarea emisa de Marius Vlaicu:

„Pentru sportivii nascuti in anul 2006 s-a incheiat o etapa din viata de baschetbalist si urmeaza alte etape, iar sportivii nascuti 2007-2008 se vor pregati pentru urmatorul Festival de Minibaschet de anul viitor. Multumiri tuturor copiilor si parintilor care au avut incredere in acest Proiect Sportiv si au ramas langa noi si la greu dar si la bine si iata ca perseverenta si seriozitatea au dat rezultate. De asemenea multumiri Presedintelui Clubului Domnului Florian Barsasteanu, Vicepresedintelui Viorel Guta pentru implicare, precum si antrenorilor care au contribuit la formarea sportivilor: Prof.Gabriel Bekes, Prof. Iutalam Renato, Prof. Raut Laurentiu, Prof. Gliga Alexandru si, nu in ultimul rand, prietenul si colegul meu la acest Club Sportiv, Prof.Carlos Popescu.”

Distribuie articolul