Pecingină îi numește ”drogați” pe Marian Rotaru și cei care-l susțin

de LM 0


Pecingină îi numește ”drogați” pe Marian Rotaru și cei care-l susțin. Deși spune că este un pamflet, vicepreședintele liberal lansează, pe pagina de socializare, un atac fără precedent, la adresa șefului Direcției Publice de Patrimoniu din Târgu-Jiu și îi critică dur pe cei care-l mențin în funcție. În replică, Marian Rotaru zice că este atacat pentru că a refuzat ”să stea în genunchi” în fața unor oameni. Fostul primar din Lelești zice că nu are de gând să-și dea demisia din actuala funcție.

”Marian Rotaru este consecința consumului de droguri. Mai exact, vorbim de “Zombie”, treaba aia de te face să vezi gândaci și alte lighioane. La fel e la noi, cu toți adepții lui Rotaru. Există “nește” unii de văd probleme de legalitate în situația lui Rotaru. Oamenii ăștia sunt exact ca drogații ăia, burdușiți de “Zombie””- este o parte din textul publicat de Gheorghe Pecingină, sub precizarea că este vorba despre un pamflet.

Vicepreședintele liberal spune că Marian Rotaru „nu poate fi numit om și nu are ce căuta în funcția publică”. Pecingină îi atacă dur pe cei care-l susțin pe Marian Rotaru, ”erijându-se în mari cunoscători ai legii”.

Marian Rotaru este deranjat de postarea lui Gheorghe Pecingină, cu care a fost coleg atât la PSD, cât și la PNL. Șeful Direcției Publice de Patrimoniu din Târgu-Jiu este deranjat că presa și cei care-l atacă nu văd câte realizări are în această instituție. Rotaru nu-și vede nicio vină, zice că nici Curtea de Conturi n-a avut nimic să-i impute. Deși multe voci i-au cerut demisia, în ultimele două luni, de la izbucnirea scandalului ”pedichiura”, Marian Rotaru nu vede motive pentru care să și-o dea.

Rotaru îl pune la zid pe liberalul Eduard Berca pentru proiectul de hotărâre de demitere a sa, pe care-l consideră ”o mizerie”. Sugerează c-ar putea depune plângeri penale.

Distribuie articolul