Pecingină cere DEMISIA lui Ișfan

de LM 0

Liberalii i-au cerut, astăzi, demisia șefului Inspectoratului Școlar Județean, Ion Ișfan, pe fondul scandalului cu femeile de serviciu de la Roșia de Amaradia.

Vicepreședintele Gheorghe Pecingină a afirmat, într-o conferință de presă, că cele două femei ar fi fost chemate de directoarea unității de învățământ și muștruluite pentru că și-au exprimat disperarea, după ce au aflat că vor trebui să aducă bani de acasă, în urma mutării contribuțiilor de la angajator la angajat. Certat ar fi fost și contabilul care a descoperit anomalia din lege.

În replică, Ion Ișfan îl acuză pe primarul liberal de la Roșia de Amaradia că s-a folosit de cele două femei de serviciu pentru a demonstra că legea are lipsuri. Șeful Inspectoratului Școlar susține că Liviu Cotojman ar fi cerut un fluturaș cu minus, pentru a-l arăta presei.

În spațiul public, diverși primari au atras atenția, în ultimele zile, că vor apărea probleme cu salarizarea cadrelor didactice și că vor fi făcute restructurări de personal, în acest an.

Ion Ișfan spune că păstrarea locurilor de muncă actuale depinde numai de directorii de școli.

Distribuie articolul