Pauză la mini fotbal

de LM 0

Campionatele Dolce Vita aflate încă în desfăşurare şi anume Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita precum şi Campionatul Primăriilor din judeţul Gorj, vor lua pauză timp de două săptămâni. Şi asta pentru că în weekend-ul 15-16 aprilie sunt Sfintele Sărbători Pascale iar în weekend-ul 22-23 aprilie are loc la Râmnicu Vâlcea cel mai puternic turneu de minifotbal al primăverii, Cupa Boromir 2017, turneu la care participă inclusiv naţionala României de minifotbal.

Judeţul Gorj va fi reprezentat la acest turneu de echipa Ştiinţa Celei Târgu Jiu, echipă formată din cei mai buni jucători din Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita şi care va încerca să reprezinte minifotbalul gorjean cu mândrie la acest turneu. Ştiinţa Celei Târgu Jiu a fost repartizată în urma tragerii la sorţi în grupa B a competiţiei alături de echipe foarte puternice: Neața&Prietenii, IPJ Dolj şi Annellice Râmnicu Vâlcea.

Astfel, Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita îşi va desfăşura ultima etapă din acest sezon, adică etapa cu numărul 18, în data de 29 aprilie în timp ce Campionatul Primăriilor din judeţul Gorj va reveni la lucru în aceeaşi zi, 29 aprilie, odată cu etapa cu numărul 20.

C.B.

Distribuie articolul