Patroni de firme de servicii funerare din Gorj, acuzații la adresa Mitropoliei Olteniei

de LM 0


Patroni de firme de servicii funerare din Gorj, acuzații la adresa Mitropoliei Olteniei după ce, în această dimineață, au fost călcați de polițiști.

Oamenii legii au făcut nu mai puțin de 24 de percheziții la societăți de servicii funerare din Gorj și Vâlcea. Vizate au fost firme din Târgu-Jiu, care au puncte de lucru și în județul vecin. Suspiciunile sunt de evaziune fiscală dar Poliția nu a comunicat un prejudiciu.

Reprezentanții firmelor luate la purecat cred că, de fapt, s-ar urmări eliminarea lor de pe piață. Unul dintre ei, Claudiu Grama, a declarat că toate controalele ar fi pornit de la reclamațiile depuse de reprezentanți ai Protoieriei, după ce biserica și-a înființat propria-i firmă de servicii funerare.

Un alt patron vizat de descinderile din cursul dimineții, Claudiu Făsui, a acuzat că de mai mult timp ar fi „hărțuit” cu reclamații de către reprezentanți ai bisericii.

Protopopul Ionel Câmpeanu a respins categoric orice acuzație care îl vizează. Șeful Protoieriei Târgu- Jiu a dat asigurări că firma de servicii funerare care aparține bisericii, nu este implicată în reclamarea firmelor concurente.

Distribuie articolul