Paraschiv, supărat pe ”TROMPETELE” lui Vâlceanu

de LM 0

”Orban nu are ce să medieze la Gorj. Organizația este stabilă” spune Dan Vâlceanu, deși colegi din PNL, inclusiv liderul de la municipiu, Marcel Romanescu, au cerut intervenția centrului.

Primarul Târgu-Jiului și președintele PNL Gorj au avut poziții contrare, în acest an, pe tema candidatului la europarlamentare și a destituirii directorului Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru. Susținătorii lui Vâlceanu și Romanescu s-au atacat și ei reciproc.

La Interviurile Infinit FM, spre exemplu, Mihai Paraschiv i-a numit ”trompete” pe cei din tabăra Vâlceanu care l-au criticat pe Romanescu.

Paraschiv speră ca, pe 20 decembrie, când Ludovic Orban este așteptat la Târgu-Jiu,  să se rezolve conflictul din interiorul partidului.

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, a avut, recent, un schimb dur de replici cu primarul Marcel Romanescu. Cu toate acestea, neagă vehement c-ar exista vreun conflict în PNL Gorj, așa cum spune Mihai Paraschiv.

Deputatul Dan Vâlceanu reafirmă că l-a invitat pe președintele Ludovic Orban la Gorj, dar nu pentru o ședință de partid ci pentru un eveniment festiv, de final de an, cu consilierii locali și județeni. Din punctul de vedere al liderului PNL Gorj, în organizație nu este nevoie de mediere pentru că există stabilitate.

 

 

Distribuie articolul