Panduru dă în Pandurii: „Cei mai slabi din Liga 1”

de Admin 0

Analistul de la Dolce Sport, fostul internaţional Basarab Panduru a avut cuvinte grele la adresa pandurilor. După meciul de la Constanţa, gorjenii au fost bombardaţi pe „sticlă”, cuvinte grele fiindu-le adresate elevilor lui Flavius Stoican. „E cea mai slabă echipă pe care am văzut-o în ultimii ani. Eu n-am văzut în Liga 1 o așa echipă slabă”, a fost concluzia trasă de Basarab Panduru.

 

Puşi la zid

Fotbaliştii lui Stoican au fost aspru criticaţi după meciul de la Viitorul. Cel mai virulent a fost Basarab Panduru, acesta dezlănţuindu-se la Dolce Sport. „Am văzut unii jucători care nici măcar nu știu să fugă! Nu știu să fugă, serios, nu știu! Dacă-i pui să fugă și să facă pas lateral, n-au cum să stea drepți”, spune Panduru. Acesta crede că aceşti jucători cu greu ar face faţă poate chiar şi la eşalonul doi. „Din ce-am văzut în meciul cu Viitorul, mai bine se duc în „B”, că e mai bine. O să vină alte echipe care joacă fotbal, Juventus, poate UTA. Echipe care vor să joace ceva, nu care să stea doar de dragul de a sta”, a declarat Basarab Panduru.

 

Nu trebuie să ne sară lumea în cap, suntem o echipă nou-formată! Dacă vom evolua mereu ca în repriza a doua și cu puțin noroc, ne putem salva de la retrogradare”, Răzvan Stanca, căpitan Pandurii.

 

„Are dreptate”

Întrebat cum comentează vorbele adresate de Panduru, antrenorul pandurilor i-a dat dreptate analistului tv. „Sincer, la ce am arătat pe teren la acest meci, nu pot decât să-i dau dreptate lui „Pandi”. Dar, criticile acestea nu trebuie să ne doboare, trebuie să învăţăm din acest meci, să avem de câştigat din critici. Clar că trebuie să ne schimbăm atitudinea. Deocamdată, „Pandi” şi-a spus o opinie, dar pe care putem să i-o schimbăm în meciurile care vin. Dar, repet, la cum ne-am prezentat la acest meci, chiar are dreptate să ne critice”, a declarat Flavius Stoican.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul