Pandurii Târgu Jiu, în picaj total ! Eșec usturător la Târgu Mureș, Stanca eliminat !

de LM 0


Se alege praful de Pandurii Târgu Jiu. Situația financiară a clubului este una critică, iar situația sportivă este și ea deplorabilă în acest moment. Gorjenii nu au mai bătut pe nimeni în Liga 2 din 10 septembrie iar ultimul joc a adus o umilință. Pandurii a fost învinsă cu scorul de 4-1 la Târgu Mureș și rămâne pe lista locurilor care duc în Liga 3 la finele sezonului. Adrian Bogoi rămâne cu un singur punct din primele 3 jocuri pe banca echipei: un egal la Motru cu Ripensia Timișoara și două eșecuri, la Oradea și Târgu Mureș.

La Târgu Mureș, locul de tristă amintire pentru gorjeni de anul trecut când au refuzat să mai intre pe teren la pauza meciului, Rus a deschis scorul pentru Pandurii în minutul 18, după ce l-a învins pe Moga cu un şut din 16 metri, la capătul unei acţiuni frumoase făcute de Dodoi şi Durkovic. Iar avantajul minim s-a menţinut până aproape de finalul primei reprize. Mihai Petra a reuşit să-l învingă pe Stanca din 6 metri după ce a fost pe fază la mingea revenită în teren din transversală după şutul puternic al lui Licu.

După pauză, a înscris Robert Candrea (min. 48), cu o lovitură de cap din 6 metri, după cornerul bătut de Stoica, iar eliminarea din minutul 70 a căpitanului Răzvan Stanca, pentru un fault din postura de ultim apărător la 40 de metri, asupra lui Sîrbu, a înclinat decisiv balanţa în favoarea formaţiei din Târgu Mureş. În poartă a intrat fundaşul Sergiu Homei pentru că Bogoi făcuse deja cele 3 înlocuiri permise de regulament. Fostul dinamovist a prins curaj cu mănuşile în mâini după ce a avut două intervenţii salvatoare în postură de unu la unu cu Cosmin Sîrbu (75, 82), dar apoi şi-a arătat limitele. Dan Panait (min. 86) a făcut 3-1 după ce a fost servit ideal de Sîrbu, iar Tiberiu Petriş (90+2) a stabilit rezultatul final în prelungiri, 4-1 şi ASA Târgu Mureş a urcat pe locul 4, cu 31 de puncte, în timp ce Pandurii Târgu Jiu se menţine pe poziția 16, cu doar 17 puncte acumulate în 18 etape.

ASA TÂRGU MUREŞ – PANDURII TÂRGU JIU 4-1
Au marcat: Mihai Petra 36′, Robert Candrea 48′, Dan Panait 86′, Tiberiu Petriş 90+2′ / Ciprian Rus 18′

ASA: Moga – Băjan, Candrea (cpt.), Kilyen, Mendy – P. Iacob, Petriş – Al. Stoica (R. Iliescu 85′), Licu (D. Panait 76′), C. Sîrbu – Petra (Mijokovic 72′)
Rezervă neutilizată: Negruşa
Antrenor: Marius Popescu

Pandurii: Stanca (cpt.) – Homei, Celea (Turda 66′), D. Lung, Drugă – Şut, Dănăricu (Raiciu 63′), Durkovic, Brînzan – Dodoi (D. Pîrvulescu 58′), Cip. Rus
Rezerve neutilizate: D. Popescu – Vodă, Şendroiu, Al. Vasilescu
Antrenor: Adrian Bogoi

Stadion: Trans-Sil (Târgu Mureş – Mureş); Spectatori: 200; Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); Asistenţi: Petrică Ionuţ Cîmpeanu (Cluj-Napoca) şi George Bogdan Duţă (Bacău).

Sursa foto: liga2.prosport.ro

Distribuie articolul