Pandurii se afundă tot mai mult spre Liga 3. Numai un punct din meciul cu Timișoara

de LM 0


Pandurii Târgu Jiu a obținut numai un punct în confruntarea de sâmbătă, de la Motru, scor 1-1, cu ASU Politehnica Timișoara, din etapa a 13-a a ligii a doua. Gorjenii au deschis scorul prin Daniel Lung (min. 27), iar bănățenii au revenit prin Raul Krauzs (’90+2).

Scorul a fost deschis de Pandurii în prima jumătate, în minutul 27, autor fiind Lung, care a profitat de o deviere greșită a timișorenilor. Deși ocazii au mai fost de ambele părți, pauza a consemnat scorul de 1-0.

ASU forțează în cea de-a doua repriză și ocaziile de poartă încep să apară. Nici gazdele nu cedează total inițiativa și Dănăricu, fost la Timișoara, pare să aibă cele bune acțiuni. Când toată lumea se aștepta la înfrângerea alb-violeților a venit faza din minutul 92, când Krausz a egalat cu capul. Chiar înainte de ultimul fluier, Predescu a avut o lovitură liberă pentru timișoreni, dar a ratat o victorie neașteptată.

PANDURII TÂRGU JIU – ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA 1-1
Daniel Lung 27′ / Raul Krauzs 90+2′

Pandurii: Rz. Stanca (cpt.) – Homei, Brînzan, D. Lung, Şendroiu (Bujor 52′) – Dănăricu (Durkovic 70′), Raiciu – D. Pîrvulescu (Drugă 46′), Dodoi, Al. Vasilescu – Cip. Rus
Rezerve neutilizate: Ov. Jianu – Vodă, Turda, Tudoran
Antrenor: Marcel Ploaie

ASU: Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – A. Ignea, Coadă (Ţugui 87′), Topic (Ghinescu 16′) – C. Predescu, Bădăuţă, I. Plămadă (M. Staicu 46′)
Rezerve neutilizate: Fişteag – Crişanov, Măd. Stancu, Giuricici
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Minerul (Motru – Gorj); Spectatori: 500
Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Petrică Ionuţ Cîmpeanu (Cluj-Napoca) şi Doru Zamfir (Slatina).

Pandurii ocupă locul 14, cu 15 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe terenul celor de la Știința Miroslava, locul 17 cu 11 puncte.

1 – singur punct mai desparte Pandurii Târgu Jiu de locurile care duc în Liga 3

Distribuie articolul