Pandurii, pas important spre salvarea sportivă. Victorie după 4 remize consecutive

de LM 0


După 4 egaluri consecutive, Pandurii a spart gheața obținând cele trei puncte, sâmbătă, din partida cu Știința Miroslava, scor 1-0.

Gorjenii sunt, acum, deasupra liniei care asigură menținerea în eșalonul secund. Singurul gol al partidei de la Motru a fost marcat de mijlocașul bosniac Drilon Cenaj, în minutul 72.

„Suntem fericiți, jocul a curs în favoarea noastră. Privim cu încredere spre viitor. Câțiva dintre jucători pot aspira la Liga 1”, a spus, la conferința de presă, Adrian Bogoi.

După 33 de etape, Pandurii se află pe locul 15, primul de deasupra locurilor retrogradabile, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila şi Metaloglobus Bucureşti, cu 34 de puncte. Etapa viitoare, gorjenii joacă în deplasare la Foresta Suceava, ultima clasată.

Adrian Bogoi a comentat că victoria obținută sâmbătă este foarte importantă în efortul de salvare a echipei de la retrogradare.

Adrian Kerezsy, tehnicianul celor de la Știința Miroslava, a comentat că elevii săi n-au reușit să facă față, sâmbătă, presiunii puse de panduri.

Distribuie articolul