Pandurii, o nouă remiză după un meci dramatic

de LM 0


Dacia Unirea Brăila a surprins, încă o dată, în acest sezon prin evoluţia scorului. În ultima etapă a turului Ligii 2, echipa antrenată de Alin Pânzaru a remizat, scor 3-3, la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, după ce a condus la un moment dat cu 3-0.

În doar şase minute, gorjenii au reuşit să marcheze de trei ori, prin Bogdan Dănăricu (73, 79) şi Alexandru Vasilescu (75), iar în prelungiri putea înscrie golul victoriei, prin George Tudoran, al cărui şut, de la 23 metri, a fost respins cu greu în corner de portar. Pentru oaspeţi, Alexandru Pop izbutise hat-trick-ul, în minutele 45, 48 (penalty) şi 70.

După acest rezultat, Pandurii a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie şi a încheiat turul fără succes pe teren propriu, la Motru, unde n-a izbutit decât cinci remize în nouă jocuri, bilanţ prin care se situează pe ultimul loc într-un clasament al jocurilor de acasă. Per total, echipa preluată de Adrian Bogoi a încheiat turul pe locul 16, primul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea, care are 43 de goluri marcate (cel mai bun atac din Liga 2), dar şi 42 primite! Brăila n-a mai câştigat de nouă meciuri, perioadă în care a obţinu patru remize.

Pânzaru: „Suntem cea mai proastă echipă”

La finalul jocului, ambii antrenori s-au arătat indignaţi de atitudinea propriilor jucători. Tehnicianul Brăilei încă nu e sigur dacă a scăpat de jucătorii care mizează sume importante la casele de pariuri!

”Cred că băieţii mei s-au uitat prea mult la meciul Sevilla – Liverpool (n.r – scor 3-3, marţi, în Champions League, după ce englezii au condus cu 3-0). E inexplicabil, cum, pe fondul unui joc controlat, până în minutul 70, să primeşti trei goluri în câteva minute. Într-adevăr, golurile de 3-1 şi 3-3 au fost execuţii frumoase, dar nu pot să trec peste debandata din echipa mea, o debandată care ne-a privat de cele trei puncte. Nici în cele mai urâte visuri nu credeam că mai putem rata victoria, după ce în minutul 70 conduceam cu 3-0! Cred că suntem cea mai proastă echipă din campionat! Nu e prima dată când păţim aşa ceva! Nu mai ştiu ce să cred. Avem un lot subţire, ne scăldăm în sărăcie. Nu mi-aş mai dori să jucăm în acest an, cele două etape din retur”, a declarat Alin Pânzaru la conferinţa de presă.

PANDURII TÂRGU JIU – DACIA UNIREA BRĂILA 3-3
Stadion: Minerul (Motru – Gorj);
Arbitru: Adrian Illyeş (Ploieşti); Asistenţi: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) şi Cristian Voicu (Focşani).
Goluri: Dănăricu (min. 73 și 79), Vasilescu (75) / A. Pop (45, 48 și 70)

►Pandurii: D. Popescu – Homei, Brînzan, D. Lung (cpt.), D. Drugă, Şut, Raiciu, Şendroiu, D. Pîrvulescu, Cip. Rus, Durkovic
Rezerve: Al. Teodosescu – Vodă, Al. Vasilescu, Tudoran, Dănăricu, Turda, Mih. Maxin
Antrenor: Adrian Bogoi

►Dacia Unirea: Ţicrea – Gab. Niţă, L. Ivan, M. Dima, Stănciulescu, Ol. Bucur, Frunză (cpt.), Olenic, Al. Pop, Ciucureanu, Banyoi
Rezerve: Leu – Puia, P. Ioan, D. Tudorache, Ezaru, Cubleşan, Ed. Oprea
Antrenor: Alin Pânzaru

Sursa: liga2.prosport.ro

Distribuie articolul