Pandurii – Metaloglobus Bucureşti, sâmbătă, ora 11.00. Bogoi: „Obiectivul este salvarea de la retrogradare”

de LM 0


Pandurii Târgu Jiu întâlnește Metaloglobus Bucureşti, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Motru, în prima partidă de la reluarea returului în liga a doua.

Obiectivul gorjenilor este salvarea de la retrogradare. Evoluția catastrofală din tur a dus la o schimbare radicală a lotului de jucători.

Antrenorul Adrian Bogoi s-a arătat optimist, în emisiunea „Sportul Gorjean”, că alb-albaștrii vor face o figură bună în acest sezon.

„Așteptăm cu interes începutul de retur, a fost o vacanță foarte lungă și suntem optimiști că vom face o figură foarte bună în acest retur. Au plecat foarte mulți jucători, practic la cum era constituită echipa, ei erau nucleul de bază al echipei, nucleu care s-a dovedit a nu fi atât de folositor echipei Pandurii, după ce au plecat foarte mulți dintre ei, nu s-a dus mai sus. Unul singur dintre ei s-a transferat la o echipă de liga a doua, la Călărași, restul mai jos de Liga 2 sau deloc. Eu cred că suntem mai puternici acum, bineînțeles că ne putem îndeplini obiectivul, să evităm retrogradarea. Este realizabil”, a spus Bogoi.

Adrian Bogoi a prezentat achizițiile făcute de Pandurii Târgu Jiu, în această iarnă. „Noutățile sunt următoarele: Moga de la Târgu Mureș, portar, Bejan, tot de la Târgu Mureș, fundaș dreapta, Milenko Skoric, mijlocaș din Serbia, Cenaj, un mijlocaș sârbo-albanez, Lemac de la U Cluj, Ionică de la Sebiș și un transfer pe ultima sută de metri, Munteanu de la Satu Mare. Suntem mulțumiți de ce am adus, desigur că ne mai doream jucători, pentru că ne doream un plus de maturitate la echipă, dar avem încredere și în tinerii noștri jucători, au potențial. Mai pot să apară jucători liberi, orice jucător capabil să joace aici, îl așteptăm cu drag, mai vrem 1-2 jucători”, a încheiat Bogoi.

Distribuie articolul