Pandurii Lignitul Târgu-Jiu execută Consiliul Județean Gorj. Spera sa aiba 800 de mii de lei in conturi!

de LM 0

Pandurii Lignitul Târgu-Jiu execută Consiliul Județean Gorj și speră să aibă aproape 800.000 de lei în conturi, până joi la prânz.

Judecătoria Târgu-Jiu a respins o solicitare a Consiliului Județean de suspendare a executării silite și, ca urmare, executorul judecătoresc la care a apelat Pandurii continuă demersurile pentru a aduce banii în conturile clubului.

Principalul creditor al echipei de fotbal, Marin Condescu, apreciază că, cel târziu până joi la prânz, Consiliul Județean va fi executat pentru suma datorată clubului. E vorba de peste 780.000 de lei, cu penalități și majorări, bani care vor ajuta Pandurii într-un moment extrem de dificil al existenței sale.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, neagă însă declarațiile respective și spune că niciun ban din conturile instituției pe care o conduce, nu va ajunge la Pandurii. Acesta afirmă că există și alte procese pe rolul instanțelor de judecată, iar despre o executare silită imediată a Consiliului Județean nu poate fi vorba.

În schimb, Marin Condescu spune că în curând vor fi executați și ceilalți datornici ai Pandurilor, care au contestat, de asemenea, în instanță, acțiunile executorului judecătoresc. Peste 3 milioane de euro au de plătit acționarii către club, conform unei decizii a Curții de Apel Craiova de la începutul toamnei. Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Acționarii cu datorii la Pandurii au contestat deja verdictul de la Craiova, mutând procesul la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Distribuie articolul