Pandurii învinge Aerostar Bacău, jucătorii cer „să vină banii”

de LM 0


”Să vină banii!” au strigat pandurii la finalul meciului de sâmbătă, 1 Decembrie, cu Aerostar Bacău, încheiat cu scorul de 2-0.

Gorjenii au obținut o victorie importantă pe teren propriu, în ultimul meci din acest an.

Golurile au fost înscrise în repriza a doua. În minutul 52 a marcat George Tudoran iar, în minutul 73, golgheterul Nicolae Pîrvulescu, care a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

Căpitanul echipei, Denis Brânzan, a fost alături de colegi la meci, revenind la Târgu Jiu după o primă intervenţie chirurgicală, suferită la Timişoara.

Pentru tehnicianul Adrian Bogoi importante au fost atât victoria cât și cele 28 de puncte acumulate, până în acest moment.

Etapa viitoare, pe 7 decembrie, Pandurii va întâlni, în deplasare, FC Argeş. Apoi, va urma vacanța. Bogoi speră să facă ceva achiziții pentru posturile descoperite.

În timp ce Adrian Bogoi făcea declarații, jucătorii de la Pandurii au început să-și ceară banii pe munca prestată. Salariile sunt plătite tot cu întârziere, iar acționarii nu dau niciun semn c-ar mai vrea să sprijine vreodată echipa fanion a Gorjului.

Distribuie articolul